Kontakt Golf Academy / Tränare

Hylliekrokens Golf Academy – Det enkla valet för färre slag på banan

Kontakt: anders@hylliekrokensgolf.se
Tel: 0706-626300
Bankgiro: 706-7838
Swish: 123 187 3116

Limhamnsvägen 85
216 18 Limhamn
Telefon 040-161850

Tränare och VD
Pro Anders Olsson
anders@hylliekrokensgolf.se
0706-62 63 00

Jag hjälper dig att uppnå dina golfmål. Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Jag är därför mån om att hålla en hög kvalitet på mina lektioner och anpassa den helt efter dina behov. De flesta golfare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli!

Jag undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad spelaren ska träna på. Ibland behöver ett problem tränas bort med hjälp av att man fokuserar på att skapa det motsatta problemet, t ex ett sliceproblem tränas bort genom att lära sig slå en kontrollerad hook.

Låt oss gemensamt finna din egentliga potential som golfspelare och gå igenom hur du bäst kommer att nå målet.

Det viktigaste i golftekniken är grunderna: -Grepp – Uppställning- Bollplacering- Balans -Sikte. Med dessa rätt blir rörelsen lättare att utföra och risken för kompensationer i svingen blir mindre!

Jag arbetar med alla golfare, från nybörjare till den mer avancerade spelare. Med en spelarbakgrund vet jag vad som krävs för att bli en bra spelare.

Kom ihåg att närspelet både är nyckeln till en lägre score samtidigt som pitchslaget i sig hjälper dig till en bättre svingteknik rent allmänt. Se till att ha koll på rätt teknik för chip och pitch, bunker och lobb så sparar du många slag på banan. Därför innehåller mina paket både lektioner i full sving och närspel.

Hittar du ingen ledig tid som passar dig? Jag har även drop in tider så skicka ett mail till mig så återkommer jag med förslag på tid.

Tränare
Pro Sebastian Bastos
petter@hylliekrokensgolf.se
0722462100

Väldigt driven tränare med stor passion för personlig utveckling.

Styrkan ligger på det långa spelet men behärskar alla delar.

Lägger stor vikt vid tydliga mål, kort- och långsiktigt, för just din utveckling. Du njuter av att träna när du vet vad du tränar för.

Grunderna är oavsett sving basen till stabilitet. Där slutar likheterna. Varje sving är unik och därför skräddarsyr jag upplägget för just din sving och ambitionsnivå.

Ser fram emot arbeta med Dig!